R 30 DETSEMBER 2022 SAARE KEK, KURESSAARE 19:00

Jazzliit ja SAARE KEK LIVE: Kanter-Maar-Rei Trio

Trio koosseisus Linda Kanter, Pille-Rite Rei ja Viveli Maar sündis 2019. aasta alguses ühekordse projekti raames, kuid kuna kolme sõbra äratundmisrõõm ning soov ühiselt luua oli tohutult suur, otsustati jõud ka pikemaajaliselt ühendada.

Linda Kanter – vokaal, klaver
Pille-Rite Rei – vokaal, saksofon
Viveli Maar – vokaal, kalimba


Kontsert "Sahtlisse kadunud meloodiad" toob kuulajateni kolme muusiku kirjutatud lood, mis on aastate jooksul kirja pandud, kuid pole veel nii laia publiku ette jõudnud. Samuti tuleb esitusele ka arranžeeringuid juba teada-tuntud lugudest.

Linda Kanter on vokalist, laulukirjutaja ning arranžeerija. Tema eestvedamisel tegutsev ansambel Linda Kanter Quartet andis 2017. aasta septembris välja debüütalbumi “Mustab”, mis viib kuulaja inglise- ja emakeelsesse jazzi-soulilikku maailma. Linda kirjutatud muusikas kombineerub meloodiline ja lüüriline helikeel jazzmuusikale omaste rütmide, harmoonia ja improvisatsiooniga.

Pille-Rite Rei on laulja ja helilooja, kelle õpingud on viinud teda Tallinnasse Georg Otsa muusikakooli, Skurups folkhögskolasse ja Malmö muusikaakadeemiasse Rootsis. Viimastel aastatel on Pille-Rite esinenud nii Rootsis, Taanis kui ka Brasiilias.

Viveli Maar on lauljatar, kes on lõpetanud Georg Otsa nim Tallinna Muusikakooli rütmimuusika laulu erialal. Hetkel tegutseb ta aktiivselt ansamblites The Swingin’ Sisters ning Girls in Pearls. The Swingin' Sistersiga ilmus 2019. aasta kevadel eestikeelsest svingmuusikast koosnev debüütalbum "Õnnele vastu". Aastate jooksul on Viveli olnud taustajõuks mitmetele eesti artistidele – Mahavok, Anne Veski, Laura Põldvere, Maia Vahtramäe, Go Away Bird, Helen Adamson, Uku Suviste, ning saatebändis paljudes muusikalistes suurprojektides – Eesti Laul, Vähiliidu kontserdid, Vanalinna Päevad, Tudengite Öölaulupidu, Perepidu jt.

_______________________________

  • On tagatud ligipääs erivajadusega külastajale, eelneval kokkuleppel korraldajaga.

_______________________________

SÜNDMUSELE ON KEELATUD SISENEDA

  • kaasavõetud joogi ja söögiga, sealjuures tühja klaas- ja plasttaaraga.
  • professionaalse foto-, videosalvestuse- või audiosalvestuse tehnikaga.
LOE EDASI →

Vanusepiirang puudub     ⎜    Uksed 18:00


FACEBOOK PAGEVEEBILEHTINSTAGRAM
PILET

12 €

TAVAPILET

LISANDUB TICKETERI TEHINGUTASU 0.65€

Piiratud kogus eelmüügipileteid.

PILET

9 €

SOODUSPILET

LISANDUB TICKETERI TEHINGUTASU 0.65€

Sooduspiletid kehtivad (üli)õpilastele, õpetajatele, pensionäridele, Jazz Pesulad kliendikaardi omanikele, ja Eesti Jazzliidu liikmetele.

Saare KEK

Ringtee 15
93815 Kuressaare
Vaata kaardilt Veebileht
SÜNDMUSE KORRALDAJA
SAARE KEK MUUSEUM MTÜ
Registrikood: 80550453
Ringtee 15, 93815 Kuressaare, Estonia