P 21 APRILL 2019 TEOTEATER, TALLINN 19:00

Ruutu10 improkomöödia pühapäev: Täismaja & Kompanii ⎜ 21.04.2019

Kord kuus pühapäeval toob Ruutu10 teieni kaks tundi kordumatuid situatsioone, ootamatuid avastusi ja süžeepöördeid, improviseeritud räppi ning südantsoojendavat publikukaasamist. Märgi see õhtu oma kalendrisse, et saada osa kordumatust “sa oleksid pidanud seal olema” tüüpi elamusest.

Õhtu tõmbavad käima improviseerijad, kes räpivad inspireerituna ühe publikuliikme elust. Seejärel tuleb esitusele eesti improviseerijate rohkeim pikk-formaat Kompanii. Õhtu teise poole tõmbavad käima ja lõpetavad tsiviliseeritult Täismaja improviseerijad.

Kompanii alustab teist hooaega ning jätkab Eesti liikmeliselt suurima pikk-formaadi esitamist. Publikust saadud inspiratsioonisõna põhjal improviseeritakse monoloog, millest tõmmatakse ideid stseenide ja karakterite loomeks. Kompanii improviseerijad on Ruutu10 viienda hooaja Tudengitiimi kasvandikud. Kompanii formaadi väljatöötamist juhendab Rauno Meronen.

Improviseerijad: Gregori Palm, Ando David Roots, Valmar Kasuk, Margus Toots, Tanel Sirp, Veiko Soomets, Janika Hirvelaan, Maarja Korstnik


“Täismaja” on improviseeritud etteaste, mis alustab oma 2. hooaega. Publikust saadud inspiratsioonisõna põhjal luuakse kolm keskkonnakirjeldust, millest lähtuvalt hakatakse improviseerima koomilisi stseene. Nende käigus avastatakse loodud maailmas elavaid tegelasi ja situatsioone. Improformaat lähtub 1970ndatel USAs loodud esimesest improvisatsiooni pikk-formaadist - Harold. “Täismaja” improviseerijad on end treeninud Ruutu10-s ja osaliselt USA Chicago improteatris iO. “Täismaja” formaadi väljatöötamist juhendas Toivo Värbu.

Improviseerijad: Liis Tammjärv, Enel Murakas, Märt Samma, Kristjan Vatter, Rauno Meronen.

LOE EDASI →

Vanusepiirang puudub   ⎜   Uksed 18:30

Etendus kestab 2h koos vaheajaga.


FACEBOOK EVENTFACEBOOK PAGEVEEBILEHTYOUTUBE
PILET

5 €

EELMÜÜGIPILET

LISANDUB TICKETERI TEHINGUTASU 0.40€

Piiratud kogus soodsaid eelmüügipileteid, kuni sündmuse toimumise päevani.

PILET

7 €

TAVAPILET

LISANDUB TICKETERI TEHINGUTASU 0.40€

Pileti hind sündmuse päeval ning kohapeal.

Teoteater

Vana-Kalamaja 9a
10414 Tallinn
Vaata kaardilt Veebileht
SÜNDMUSE KORRALDAJA
IMPROKRAATIA MTÜ
Registrikood: 80353089
Kotka tn 26, 51003 Tallinn