R 27 MAI 2022 VON KRAHL, TALLINN 21:00

Cabaret Techno

Cabaret Techno - "III avang: ÜLE MAA & MERE" Sel korral inspiratsiooniks sadamad ja kauged maad. Rahvusromantikat uues "kuues" ja meremehe kõrtsikuramaaž. Pidu koos lavastatud tantsuliste etteastetega

Läbi aegade on kogunetud salongi hubastesse ja hämaratesse tubadesse, et omavahel jagada teadmisi, tarkusi ja kogemusi ilma eelarvamuste ja tabudeta. Kokku tullakse eesmärgiga veeta meeldivalt ja ennastunustavalt aega. Õhus on ekstaasi ja elektrit, sest kunagi ei tea kes või mis juhtuma hakkab..

.. seekord loob elektrilise meeleolu Cabaret Techno - "III avang: ÜLE MAA & MERE".

Cabaret Techno hõljub kuskil käest ära läinud peo, moodsa performance'i ja traditsioonilise treatrilavastuse vahepeal. Ingmar Jõela ja Utopia Entertainment loovad igaks õhtuks kordumatu peo käsitledes vanakooli kabareed ja varieteed nüüd uue aja ja ootamatute suunamuutustega. Midagi sellist, mis on avatud kõigile võimalustele ja kus teatriime võib sündida millest iganes. Klassikalised sule- ja ilunumbrid, 20ndate jazz, 30ndate-50ndate Hollywood ja kaasaegne tantsukunst - su silmad ja meeled saavad tunda vormipiiranguteta maagia sündi.

Saa osaks põrandaalusest tähesärast. Vanakooli revüü saab siin uue hingamise. Vaid kord kuus lööme tantsukingad sädelema, et saada osaks maagilisest õhtust täis glamuuri, ennastunustavat ilu ning ajatut iha. Sel korral inspiratsiooniks sadamad ja kauged maad. Rahvusromantikat uues "kuues" ja meremehe kõrtsikuramaaž. CabaretTechno on salongiõhtu täis elektroonilist muusikat. Pidu koos lavastatud tantsuliste ülesastumistega. Kabaree lokaal kaasaegses maailmas.

________________________

  • Puuduvad võimalused teenindada erivajadusega külastajat.
  • Sündmusel saab sularahas ja kaardiga.
  • Sündmuse toimumiskohas ei tohi suitsetada väljaspool selleks ettenähtud ala(sid).
  • Sündmusele ei lubata silmnähtavalt joobes isikuid, korraldajal on õigus keelduda külastaja teenindamisest hoolimata pileti olemasolust

________________________

❌  SÜNDMUSELE EI LUBATA SISENEDA

  • oma toidu ja joogiga, sh ka korduvkasutatava klaastaaraga.
  • tuli-, külm- ning muud tüüpi relvaga.
LOE EDASI →

Vanusepiirang 18+   ⎜   Uksed 20:00
FACEBOOK EVENTFACEBOOK PAGEVEEBILEHTINSTAGRAM
PILET

15 €

EELMÜÜGIPILET I

LISANDUB TICKETERI TEHINGUTASU 0.90€
Piiratud kogus.

Von Krahl

Rataskaevu 10
10130 Tallinn
Vaata kaardilt Veebileht
SÜNDMUSE KORRALDAJA
VANAEMA KÖÖK OÜ
Registrikood: 14348669
Rataskaevu tn 10, 10123 Tallinn, Estonia